Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J38i58r23i 15V79r90a48b63e60c

27. 12. 2015 19:33

Pane Klepac ,tady jste pichl do Zemanovich deti.Ti znaji jen nenavist a zast.

Jako jejich Guru.R^

3 22
možnosti
MM

Zřejmě Vám uniká, že tady nejde o Zemana, ale o Evropu, o nás a tedy i o Vás. Tak, je otázkou, zda o příštích Vánocích budete smět mít doma stromeček....

24 2
možnosti
MM

Pane Klepáči, mé srdce je otevřené všem z celého světa, jež utíkají opravdu před válkou, chtějí u nás žít s tím, že budou bez výhrad respektovat naše zákony a tolerovat naše zvyklosti. Odmítám otevírat srdce ekonomických migrantům a islamistům, jež si tu zatím "nenápadně" zašínají říkat o "svá" práva, včetně práva šaria.

Stejně tak odmítám, aby tento stát jakkoli podporoval celoživotní gflákače a nemakačenky a to bez rozdílu rasy, etnika a barvy pleti. Pokud jste nezaregistroval co se v Evropě děje, pokud jste neviděl jak se v ní migranti chovají a pokud jste snílkovský sluníčkář, neberu Vám Vaše názory, nicméně, jsem nucen konstatovat, že Vaše názory považuji za "nebezpečné" a i mne ohrožující. Sluníčkářské ideologie, stejné, jakou Vy hlásáte totiž podle mého ohrožují Evropu a její obyvatele, a tedy i mne.

Ač mám několik výhrad k prezidentu Zemanovi, plně podporuji jeho názory stran migrace. Nicméně, mám pocit, že lidé jako Vy ohrožují Evropu a tedy i mne, byť jen svými "názory" na které máte bezpochybně právo. Nicméně, ty názory mne podle mého ohrožují, pokud jim většina společnosti podlehne.

Takže, v pohodě otevřete svůj dům a poskytněte přístřěší komu chcete. Ale mne do toho prosím netahejte !!!

25 1
možnosti
MM

P.S.: samozřejmě, Váš blog je adeptem poutání na titulní stranu :-), zatímco ti s opačným názorem jsou blokováni.

3 0
možnosti
PB

..... ááá, tak ešče že je to enem srdce,- votevřený dveře u sousedů sou pro nás takovým jemným varováním,- .... v podstatě s Vámi souhlasím mladíče, votevřený srdce zatím stačijou, více netřebaV !

1 1
možnosti
SK

Mladý pane přispivateli...

Naštěstí to ,že takto uvažuješ neznamená, že je takto pomatené celá generace. Je to prosté - v každé populaci je určité procento nepoužitelné.

Mohu jen doufat, že z toho vyrostete...

14 2
možnosti
EP

E11v93ž32e70n 19P37o96l55á61k

27. 12. 2015 19:28

Vážený "Evropane". Není vám trochu divné že ti, co "hledají domov", tak moc musí do Německa a spol. a naopak ČR ani náhodou? Jinak bohužel článek plný prázdných frází o "srdci" a "humanismu", které jsou natolik informačně bezobsažné, že se ani nelze vůči nim kladně nebo záporně vyjádřit. Obecně ve stylu "oni pronásledovaní chudáčci" a "my zlí, co se s nimi nechceme rozdělit o svou zemi", tedy prakticky vzato můžeme přijmout třeba celý zbytek světa (každého, kdo si vymyslí historku o pronásledování). To, že doma nechali manželky a děti, v horším případě je prodali za cestu do Evropy, je jaksi opomíjeno. Nejodpornější na tomto myšlení ale je, že ti, kteří toto propagují, to vnucují především všem kolem sebe.

24 1
možnosti
JR

J62a96n 67R17á17ž

27. 12. 2015 19:26

Když si představím, že takových intelektuálně od reality odkloněných jedinců jsou plné neziskovky, nevládní organizace a další skupiny lidskoprávní drogou nadopovamých jedinců, mám chuť vzít do ruky hůl!

18 2
možnosti
JG

A váš dům či byt (nebo asi spíš vašich rodičů) by se také mohl stát domovem všech, kteří domov hledají? Také by s vámi rodiče souhlasili, kdybyste jim přivedl do rodiny nějakého migranta či bezdomovce, kterého by museli začít živit? V naší zemi se nedostává mnoha skutečně potřebným (např.nemocným a postiženým, dětské domovy musí hospodařit s naprosto nedostačujícími finančními prostředky apd.) a vy máte pocit, že za těchto okolností bychom měli, jako stát v srdci Evropy otevřený všem, živit každého, kdo prostě přijde a řekne si o to? Opravdu myslíte,že takhle to může fungovat?

35 1
možnosti
ZB

V Česku již nyní žije 430 000 cizinců,to je potvrzuje fakt,že Česko není zemí jen pro Čechy.Žije snad ve Vašem domě,bytě spolu s Vámi nějaký Viatnamec,Ukrajinec či někdo z 30 000 muslimů?Naše zem je velmi bohatá,jen si to spousta lidí nedokáže uvědomit....

1 1
možnosti
Foto

I31v12a39n 37M35a31r45e11k

27. 12. 2015 18:57

. . . . . . . . . Kdo je to ten mladý, předčasně přemoudřelý člověk ? ! ? ! 8-o RvRvRv

10 1
možnosti
PH

Jak víte ,že jsou to pacifisté a ne zbabělci ? Jak víte ,že se přizpůsobí ? Váš optimismus bych chtěla mít .

17 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Liberálně smýšlející Evropan, přemýšlející v koutku globální vesnice, v níž žije.
http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

Seznam rubrik