Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pisete "Nesoudím, jen uvažuji", ale zaroven pisete o degradaci na uroven primatu .... proste jen tak pokrytecky plkate :-P .... A jestli ne tak uplne, zitra vas potkam, jak nekde pomahate lidem v nouzi, ze ;-)

0 0
možnosti
Foto

Někdo Vás napadl? Nebo kámoše?

0 0
možnosti
Foto

Inu, přečtěte si něco od Sokrata, Platona nego Aristotela.

Velmi poučné. Zejména pro Vaše účely.

P.S.: Nějak zanedbáváte osobní blog. http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

0 0
možnosti
JL

Tomu , co autor vytvořil, se vždycky říkalo moralizování, někdy se říká plané moralizování. Lepší je něco udělat pro to lidstvo, které vám připadá tak progresivní.

1 0
možnosti
JR

J63a81n 86R94á70ž

10. 9. 2016 13:57

Příběh: Snědí spoluobčané napadli dva mladíky čekající na tramvaj. Zřejmě se nudili nebo léčili své komplexy, jak už to tak u nich bývá. Urostlý třicátník se jich zastal dobře mířenými kopy a údery nějakého východního obranného umění.

Kontrolní otázka: Kdo byl policí obviněn pro užití nepřiměřené síly, protože jeden útočnik měl zlomenou čelist a druhý poraněné koleno?

Bránit někoho je vždy rizikem, že budete sami obviněni. A to skoro se stoprocentní jistotou, když útočník je....doplňte si sami.

3 0
možnosti
JL

Tyhle případy se čas od času stanou. Akce vyvolává reakci. Proč se ti tři cizinci pustili v pět ráno, kdy chce každý, spát do cizího kluka? Zřejmě byli opilí nebo zdrogovaní. Jací cizinci jsme se od médií resp. Policie nedozvěděli. Což je chyba. Ale proč bychom měli v politicky korektní EU vědět všechno, že? Stejně jako za komunistů ti nahoře rozhodují, co máme vědět. - A pak je otázka, kdo v té tramvaji byl. S nejvyšší pravděpodobností tam nebyl nikdo, kdo by zvládl tři ožralé agresory najednou. Kdysi jsem byl svědkem rvačky v tramvaji v Praze - pustilis e do sebe dvě partičky - asi dva proti třem, nebo tak nějak, ovšemže ožralí. Padali rány pěstí ai kopance. Myslíte, že někdo šel někoho bránit. Ani omylem, protože ti chlapi by převálcovali každého. Adrenalin pracuje. Nakonec silnější parta vykopala tu slabší z tramvaje...Pak přijela policie, asi řidič je zavolal, ptali se, co se stalo a pak zase odjeli, aniž by někoho zadrželi. Na místě nebyl nikdo zraněný, nikdo si nestěžoval, nikdo by asi ani nesvědčil, tak co? Tak žije velkoměsto.

1 0
možnosti
Foto

,,Kam až spadne naše lidství?"

Často tím níže, jak se kdo cítí nad lidství ostatních povznesen;-)

1 0
možnosti

Na podobná témata jsem zde již několikrát reagoval, takže znovu : podle mne se spíše jedná o strach z právních následků.Pokud někdo bude riskovat újmu na vlastním zdraví, zfacifikuje útočníka, a nedejbože jej třeba zraní, má na krku dlouhé vyšetřování, soudy, a nakonec za svou obětavost vyfasuje i větší flastr než původní agresor.

Zákon o nutné obraně by se měl změnit ve smyslu, že za veškeré škody na životě, zdraví a majetku nese odpovědnost útočník.

2 0
možnosti
JN

Do jisté míry s vámi souhlasím. Jak však obhájit "lidi", kteří v tramvaji vidí spadnout člověka ze sedačky a jen na něj civí, aniž by mu jakkoli pomohli? A když se ho snažím zvednout a zeptám se, zda se najde někdo, kdo mi s ním pomůže - je těžký, dozvím se: dyk je stejně vožralej... přestože pán opilý nebyl, jen velmi špatně pohyblivý.

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Liberálně smýšlející Evropan, přemýšlející v koutku globální vesnice, v níž žije.
http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

Seznam rubrik