Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tato země je vybudována na kostech a krvi našich předků. Náš blahobyt vydřeli vlastními mozoly a potem. Naší povinností je zachovat se k našim potomkům tak, jako se naši předkové zachovali k nám, a to je závazek předat našim potomkům tuto zem co nejbohatší, co nejsvobodnější a co možná nejbezpečnější. Všichni ti, co by sem nejraději natahali ty miliardy chudých a nesvobodných lidí z celého světa, chtějí nás a naše potomky obrat o to, co nám odkázali naši předkové. Už teď panuje v zemích, kde jsou velké imigrantské komunity, nesvoboda. Ve Francii výjimečný stav, v Německu, Británii, Švédsku a mnoha dalších státech potírají svobodu slova, i u nás už se chystají náhubky, a bezpečnost v evropě je již hudbou minulosti. Německo pumpuje do imigrantů tolik peněz, že za pár let, až k nim přijdou další milióny imigrantů a když se po sloučení rodin jejich počty zněkolikanásobí, tak zákonitě musí zkrachovat. A pak pán Bůh buď milostiv eurozóně, která to bude muset zaplatit eurovalem, nebo rozpustit EU a nechat Německo klesnout až na dno bažiny. Jen, aby se z ní nevynořilo podobné Německo, co se vynořilo z bažiny, do které ho ponořila Versailská smlouva. Ať to beru z jakékoliv strany, tak nám imigranté v souhrnu nic hezkého nepřinesou.

0 0
možnosti
MK

M20i37l12a22n 14K66e96s28l

28. 12. 2015 21:40

Migranti s komunistickými manýry.Když se drali komunisté k moci tak začali zabavovat firmy živnostníkům,obchody obchodníkům a hospodářství sedlákům.Vše bylo buď združstevněno nebo zestátněno,vše podle sloganu : Co je vaše je i naše,co je tvoje je i moje.To,že někdo ten majetek vytvořil přinášelo vlastníku spíše nepříjemnosti než výhody.Nyní podle některých z nás mají migranti právo usadit se tam,kde se cítí bezpečně nebo kde se budou míti lépe.Samozřejmě předpokládají,že budou mít k disposici všechny výdobytky,která společnost nabízí vlastním občanům.Úroveň školství,zdravotnictví,kultury,sociálních služeb je výsledkem práce několika generací našich předků.Teď někdo,kdo se o ní ani trochu nezasloužil chce toto všechno čerpat.Podle mne nic takového si migranti nemohou nárokovat.Každý stát musí mít minimálně nárok říci- jaké migranty příjme a kolik jich bude.To,co je vaše je i naše se mi nelíbilo tehdy a vůbec se mi nelíbí i nyní.

1 0
možnosti
MK

M71i36l15a38n 98K12e25s37l

28. 12. 2015 14:34

To,že Česko je jen pro Čechy nemá Zeman z vlastní hlavy.Papouškuje jen to,co dělají již nějaký čas američtí prezidenti.Nechtějí pustit do vlastní země Mexičany hledající v USA klidný domov.Nevím,zda také Amíci prohlašují,že Amerika patří Američanům,ale vyjde to na stejně,vždyť takový pět metrů vysoký plot je pádnější argument než nějaké prohlášení.Američané to dělají několik let a našim spravedlivým to nevadilo.Teď najednou tolik povyku.Když dva dělají totéž,není to holt totéž.To,co řekl prezident není nic objevného,to si myslí mnoho našich lidí.To světové agentury neberou na vědomí.Díky prezidentovi,že to řekl nahlas.

1 2
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno.Jak pročítám diskuzi,nejvíce plusů tu mají lidé,kteří zde nemají problém adorovat Putina a Rusko....to opravdu není překvapení,že adorují i Zemana a věří mu každou lež a lacinou demagogii...

1 2
možnosti
JH

Mohl byste jmenovat konkrétně, kteří z nesouhlasících diskutérů jindy adorují Rusko a Putina, popřípadě tyto adorace citovat?

5 0
možnosti
MN

Copak to opravdu nevidíte, že tu otevřenou náruč, nekonečnou toleranci, pochopení a přátelství z celého srdce vyjadřují jen multikulti aktivisté a naprostá většina imigrantů si jen suše bere a žádá? Že povýšeně kašle na lásku sluníčkářů a že nás Evropany má všechny na háku? Že jsme pro ně slabí, trapní, pohrdání hodní a předurčení k zotročení?

Nepřijde Vám absurdní, že je to naprosto jednostranný vztah, kde jedna strana se ponižuje a druhá si jde chladně a bezohledně za svým cílem? Oni se nechtějí ani integrovat, ani kamarádit. Oni chtějí jen obsadit všechna hnízda a jako kukačky postupně vyházet původní obyvatele z jejich hnízd, která si vybudovali.

Jeden americký vědec řekl, že se Evropa chová k imigrantům jako submisivní zneužívaná oběť. To ale není zrovna zdravý vztah.

15 0
možnosti
MN

A co když je to vlastně jinak. Co když tito mladí muži přicházejí do Evropy bojovat a proto s sebou nebrali své rodiny a nechali je v "bezpečných" zónách bez bojů a utečeneckých táborech.

Islámský stát velmi dobře pracuje s psychikou slabé humanistické Evropy, nepotřebuje posílat bojovníky s Kalašnikovy, protože ví, že bezbranné bojovníky v podobě ubohých imigrantů jim Evropa pohodlně přijme a ještě se o ně dobře postará. Ty Kalašnikovy si IS dostane do Evropy souběžně jinými cestami.

Nejlepšími spolupracovníky Islámského státu jsou nyní v Evropě lidsko-právní organizace, které mu pomáhají vybudovat Evropský chalifát.

11 0
možnosti
ZH

Lidsko-právní organizace??? Nazývejme věci pravým jménem - jsou to parazitovky.

7 0
možnosti
RB

Všichni kdo podporují budoucí okupanty považuji za pátou kolonu, stejnou, které hajlovala před zastupujícím říšským protektorem, nebo po jeho spravedlivé "inhumaci", páč se chtěli okupantům zalíbit. Naštěstí to byl jen zlomek obyvatelstva, zrovna tak jako teď. IVČRN

10 0
možnosti
Foto

Má člověk zastávající úřad prezidenta právo otevřeně a bez skrupulí lhát? Sprostá lež zkrátka není názor. A Zeman lže a sám tak nejvíce přispívá k hanobení úřadu českého prezidenta. Tato země není vaše, Zeman a také není jen vašich příznivců. Příznivců lháře. I když je jich patrně většina, neznamená to, že by slušní lidé a dědicové myšlenek velkých českých humanistů měli utíkat z této země. Natož držet hubu a krok. Jinak podle ověřitelných údajů,které nepochází z české prezidentské kanceláře je těch mladých mužů asi 58%. Což je celkem logické. Vydat se na dlouhou a strastiplnou cestu chce jistou sílu a energii. Těžko ji očekávat u žen, dětí a starců. A že mladí muži nebojují za svou zemi. Beze zbraní se bojuje těžko. A za jakou zemi mají vlastně bojovat a proti komu? Mají bojovat proti fanatikům z Islámského státu nebo proti jejich spojenci diktátorovi Asadovi a jeho ruským bombám? Nejspíše proti obojímu. Ale to opravdu není v lidských silách.

7 28
možnosti
JH

1. Je fakt normální nechat ženy , děti a starce -členy svých rodin - napospas válečné vřavě a sám špacírovat po Evropě přes bezpečné oblasti do nejvíce štědrých zemí?

2. Zbraně měli a mohli mít pořád. Zahraničí jim nabízelo pomoc, jen Američané za to utratili spoustu peněz. Zájem ovšem takřka nulový.

8 2
možnosti
Foto

Hezké, takové sladké, jen škoda, že svět vypadá trochu jinak. Cituji vás: který bude chtít změnit svůj život, pokud se ztotožní s našimi ideály? Jistě, nic proti, ale, jak je rozeznáváte od těch co se neztotožní?

A v tom je ta potíž, prostě ten pád s obláčků, na kterých byl zjevně napsán i váš článek do reality ukazuje, že, v Evropě vzrůstá počet lidí co nejsou ochotni ztotožnit se s našimi ideály, ba naopak nenávidí je, takové obláčkové pohledy umožní pouze ten problém zvyšovat. Je stejně chybný jako ten který často prezentuje prezident. I když v něčem má pravdu. Tato země vskutku patří nám a kdo tu chce s námi žít, musí respektovat domácí pravidla a ztotožnit se. Pokud jste si někdy přečetl noviny, tak víte že v Evropě se čím dál častěji ztotožnění nekoná.

13 1
možnosti
PT

P46e77t81r 17T45o21m16e93k

27. 12. 2015 19:45

Pane Klepáči, máte spočítané pro kolik lidí by se naše země mohla stát domovem ?

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS