Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Zeman je pravěk, exot největší vtip, co se Čechům za leta povedl. Zeman prezident;-D Takovej joke.

1 1
možnosti
RM

Doporučuji autorovi nahlédnout např. na projekt železnice Golmud - Lhasa (stačí zadat do vyhledávače). A pak porovnat, jakým způsobem se staví dálnice a budují železnice u nás. O železnici bylo natočeno několik dokumentů, kde je hezky popsáno, jak se při stavbě a provozu chovají Číňané k životnímu prostředí.

A pak bych si na autorově místě porovnal, jak se stavěly železnice v US a jak se "největší demokratická země" chovala k původnímu obyvatelstvu.

Možná by se český prezident (ať je to kdokoliv) měl před výjezdem z republiky sejít se všemi občany a konzultovat s nimi své názory, aby mohl mluvit za všechny.

Za mě Havel nikdy nemluvil, a byl to nedemokraticky zvolený prezident (jeho parta nechala před volbou zavřít Miroslava Sládka, který by hlasoval proti Havlovi). A musel jsem tuto nedemokratickou volbu respektovat.

Zemana si zvolil lid této země většinou hlasů. Systém je takový a svým postojem nerespektujete demokratickou volbu. Nechte se zvolit poslancem a prosaďte racionálnější systém. Přeji Vám mnoho úspěchů ve Vašich soudružských aktivitách.

4 2
možnosti
VK

Pro autora:

Pane Klepáči, to, čemu vy říkáte "byznys", to je i základ ekonomiky. Každé - malé, velké, domácí i světové. Nasmlouvané obchody, poptávka po zboží, službách a surovinách snižuje nezaměstnanost, přináší lidem práci. A mít práci, nebýt nezaměstnaný, i to patří k základním lidským právům, o čemž zřejmě nemáte ani ponětí (viz též oficiální definice lidských práv). Představuji si vás, jak vás s několika ztroskotanci vyplaví moře na opuštěný ostrov. Zatímco ostatní začnou hledat semínka, postaví si chýši a nalíčí pastě, aby se najedli a nezmrzli, vy na práci ani nepomyslíte a začnete shánět výtisky svobodného tisku, které tam samozřejmě nejsou. Kdo přežije?

o---:-)---o

2 1
možnosti
JK

Pro každého více práce - to je naše agitace. Tak toto právo tady už jednou povinně bylo a soudruzi za to očekávali 99,9 %.

Na opuštěném ostrově přežije ten, kdo má odvahu, rozum a respektuje ostatní. Indikace těchto vlastností bude zřejmě natolik subjektivní, že se na ní teoreticky neshodneme. Tak až na tom ostrově!

1 2
možnosti
Foto

na hradě ovar, v krámě čínský tovar:-P;-)

6 0
možnosti
JC

Teda pane Volko, od Vás bych čekal sofistikovanější názor. Ale, samozřejmě, i na tento máte svaté právo.:-)

2 2
možnosti
JS

Pane Klepáčí, mluvte prosím za sebe!

Může se vám to nelíbit, dokonce s tím i můžete nesouhlasit, ale Zeman byl zvolen demokratickou metodou, dokonce tou nejdemokratičtější jaká existuje. Vlastně to lze vztáhnout na celý parlament a vládu - chcete tedy říct, že pokud nevyhraje zrovna ten můj favorit, tak nebudeme respektovat zákony ? Fajn, to bylo hrdinství za předchozí totality, protože to byla totalita. Čím chcete svůj vzdor odůvodnit než jen vztekem, že u moci nejsou zrovna ti, které byste tam rád viděl ?

5 2
možnosti
PR

Zeman, tak jako skoro vždy, vyhrál na základě lživé a pomlouvačné kampaně, kdy největší munici vypálil pár hodin před druhým kolem prezidentských voleb v Blesku. Tím se úplně odkopal kým skutečně je a bohužel většina společnosti mu to sežrala.

7 5
možnosti
JZ

J85a13n 12Z90i80e10g48l75e67r

31. 10. 2014 10:18

Zasloužená karma. :-)R^

10 2
možnosti
JT

ta demokracie je sniňa, co ?:-)

0 0
možnosti
RP

R44o63m93a47n 56P95o66l28á70k

30. 10. 2014 12:44

Tak pane autore, nezbývá než aby jste sednul na nejbližší letadlo a honem do Číny.

Tam je třeba všemu čínskému lidu ozřejmit svůj názor a postěžovat si na svého demokraticky zvoleného presidenta, že za Vás nemluví. Šťastnou cestu.:-)

7 11
možnosti
Foto

Proč letět do Číny? Tam si jistě toho rektálního alpinismu všimli. Daleko závažnější je, že s ním u nás mnoho lidí souhlasí.

8 4
možnosti
PP

Tak ještě jednou a pro všechny, zvláště pro autora, máte plná ústa demokracie a když to nevyjde dle vašich představ tak je zle, co. Jednou jsme si demokraticky zvolili prezidenta, a to se týká i těch co volili proti (asi udělali něco špatně že to nedopadlo), a ten mluví za nás za všechny, ať se nám to líbí nebo ne. Autorovi doporučím ať píše o tom co příště udělá lépe, aby volba prezidenta dopadla tak jak chce. Kdy se konečně naučíte přijímat výsledky demokratických voleb ? Mám pocit že nikdy:-(

13 14
možnosti
VJ

Na druhou stranu je potřeba připomenout i zásadní přehmaty naší civilizace, kterých jsme se v rámci spojenecké koalice zúčastnili (pár příkladů):

1) válka v Iráku - bezdůvodný vpád na základě lží a bez vyhlášení války

2) válka v Libyi - podpora "rebelů", zřízení bezletové zóny nad územím cizího svrchovaného státu

3) válka v Sýrii - podpora "rebelů", dodávky zbraní

Nechci obhajovat tamní, některé již mrtvé, diktátory, ale pokud jsme schválili tyto akty agrese a teroru (bez vyhlášení války se jedná o teroristický čin), tak se nemůžeme divit, že země jako Rusko nebo Čína se nás neberou vážně a klidně své vojáky taktéž budou mít na cizích územích.

Je to prostě jen boj o moc, území, peníze, suroviny...a není dobrých a zlých, je jen těch zlých :-/

3 2
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Liberálně smýšlející Evropan, přemýšlející v koutku globální vesnice, v níž žije.
http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

Seznam rubrik