Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Možná Vás to udiví, ale primárním cílem Prague Pride a celkově homosexuálních aktivistů není ani láska, ani adopce dětí, je to především umlčení všech kritiků a všech, kdo s požadavky organizátorů nesouhlasí. Každý, kdo bude mít jiný názor, by měl být podle nich obviněn z homofobie, zcenzurován a případně vyhozen z práce či uvězněn.

Problém je v tom, že pozitivní vztah k homosexuálnímu stylu života se nedá nařídit, a pokud to celé bude prosazovat stát, budou homosexuálové bráni jako ti, kdo mají od státu výhody, a dříve či později jim to jejich okolí dá "sežrat".

Více v mém článku: http://david.blog.idnes.cz/c/421736/Tyden-zostrene-tolerance.html

1 0
možnosti
KD

K68a22r21e82l 55D21r81d50a

15. 8. 2014 7:19

Já na svoji sexuální přirozenost hrdý nejsem. Dle statistik, by svoji přirozenost nemělo příliš ventilovat ani 100% zbytku společnosti.

  Nechápu proč je třeba tolerovat pár jedinců, kteří dokáží ze svého trapného komára udělat globálního velblouda. ;-D

  Co pochod hrdosti kulturních lidí, kteří jsou hrdí na to, že svoji zvířeckou přirozenost dokázali podrobit slušnému vychování a civilizovaným hodnotám? ;-)

4 0
možnosti
Foto

O peníze jde vždy ,,AŽ" v první řadě. A 4% potenciálních zákazníků nejsou v byznysu zanedbatelná. Mnozí z nich jsou schopni investovat do lecčeho víc, než třeba ,,jiných" 10% potenc. zákazníků. Takže mnohdy i o tom to je8-o;-)

1 0
možnosti
Foto

Protože tento článek je už ikstý příspěvek na stejné téma, omezím se jen na radostné konstatování, že diskutující homofilové tentokrát odpůrcům pochodu nenadávají do latentních homosexuálů.

1 0
možnosti
JR

J56a29n 44R97á16ž

14. 8. 2014 23:16

Je to jeden z projevů sexuální exhibice, nic víc! Bylo by dobře to vnímat asi jako úchyla, který lítá po parku nahý a chce vzbudit zájem maminek, co tam chodí s dětmi, nebo jako děvku která láká za výkladem Night Clubu zákazníky. Takové veřejné sexuální projevy jsou mi protivné, pro někoho i odporné, ale je to součást tohoto dekadentniho světa. Tak co naděláme.

6 1
možnosti
VS

Tento průvod nemá nic společného s přirozeností, rodinou či snad láskou. Je to veřejný výsměch těmto hodnotám.

5 1
možnosti
Foto

Žádný "průvod hrdosti", ale spíše nechutná maškaráda. Když se jim to líbí, tak proč ne, ale fandit a tleskat jim nebudu. Jediným "přínosem" této akce bude to, že opět přibude pár HIV pozitivních osob.

5 1
možnosti

Znáte jinou skupinu lidí s vážnou úchylkou, kteří by měli takovou potřebu se se svým postižením předvádět?

7 1
možnosti
JV

J32i91ř89í 57V43a86c61a

14. 8. 2014 20:04

Pochod hrdosti nad tím, že si můžou tahat za bimbase na ulici.... a ještě je za to pochvalují z ambasád.Rv

8 1
možnosti
LN

..víte..kdyby se kolem toho nedělal takový novinářský...i blogerský...humbuk...tak by jak v průvodu tak v obecenstvu byly sotva polovina lidí....

2 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Liberálně smýšlející Evropan, přemýšlející v koutku globální vesnice, v níž žije.
http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

Seznam rubrik