Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

No vidíte a všichni říkají, jak prezident společnost rozděluje. A nyní se mu povedlo spojit 180 poslanců do jednoho šiku. Konečně máme prezidenta sjednotitele!

1 0
možnosti
MR

Je symbolem občanské netečnosti, jinak by tato vláda zde už nebyla. Využil hozenou rukavici a otevřel si vrátka ... .  Hodně bude záležet na občanech jestli strpí padlou pyšnou zimní královnu a jejich 101 zajíců. Jestli ona bude dělat zákopovou válku a hojit si své bebíčka, tak to bude voda na mlýn Zemanovi a pokud občan to neutne na Václaváku a jinde, tak Zeman opět zvedne rukavici a vrátka ještě více si otevře ... .  Je na nás občanech jak se postavíme, když bude 101 zajíců trucovat a tím pádem házet nás všanc Zemanovi ... . Východisko jsou předčasné volby.

3 2
možnosti
TB

nic proti Vám osobně nemám,ale zapomínáte na další element v pozadí a Sobotkovu vizi. Úřednická vláda není nic hezkého, už tady jednou byla a následky se nesly ještě pěkně dlouho. Ale ještě není uvařeno, jak se taky říká. Úřednickou vládu si nepřeje taky současná opozice, v tom se s koalicí vzácně shodnou. To, že president někoho pověří sestavením vlády, není ještě uvařeno. Tuto vládu musí schválit sněmovna a pochybuji, že ji současné složení sněmovny schválí, protože pro jsou komunisti a VV a to nedá 101hlasů.

 z toho se odvíjejí další scenáře, Rusnokova vláda neprojde 2x sněmovnou, potom už je president vyřazen ze hry a vládu sestavuje hlava sněmovny.

 Další scénař byl i ten, že Sobotka sežene 120lidí ,rozpustí se sněmovna a budou předčasné volby. Takže opona je zvednuta a teď záleží, který režisér bude hrát hru až do konce

1 0
možnosti
BM

Nechvame dne před večeří.......Pan prezident řekl o panu Rusnokovi že byl nejlepší ministr financí jakého zná. Avšak pan Rusnok byl v této funkci pouhý rok:-/ Takže uvidíme jakým bude premiérem:-)

2 0
možnosti
TB

svojí vizi jsem předložil výše, takže se nubudu u Vás opakovat

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1316x
Liberálně smýšlející Evropan, přemýšlející v koutku globální vesnice, v níž žije.
http://www.ondrejklepac.blogspot.cz/

Seznam rubrik